Studierejser for kandidatstuderende

Knud Højgaards Fond støtter studie- eller praktikophold i udlandet af mere end 3 måneders varighed for studerende med opnået bachelorgrad.

Ansøgningsfrist:
Senest 1 måned før studie- eller praktikstart.

Bemærk venligst, at fonden ikke støtter:

  • Udlandsophold af mindre end 3 måneders varighed
  • Bachelorstuderende
  • Studier i Danmark
  • Mere end ét studieophold
  • MBA-studerende med mindre end 3 års erhvervserfaring
  • Ansøgere med likvid formue på mere end 300.000 kr.
  • Kandidatstuderende, der er mere end 1 år over normeret tid

Ansøgningsskema
Ansøgninger til Knud Højgaards Fond skal sendes på et digitalt ansøgningsskema. Du får adgang til ansøgningsskemaet ved at oprette dig som bruger med Nem-ID. Derefter skal du indtaste oplysninger, som vil udgøre dine stamdata, og du kan herefter begynde at udfylde ansøgningsskemaet.

Sørg for, at din ansøgning er kort og præcis.

Al kommunikation fra fonden vedrørende ansøgningen vil blive sendt til den e-mailadresse, der fremgår af de oplyste stamdata.

Gem som kladde
Du behøver ikke udfylde hele ansøgningen på én gang. Det er muligt at gemme en kladde af ansøgningen, så du senere kan vende tilbage og afslutte ansøgningen. Du finder din gemte kladde under Ansøgninger og derefter Dine ansøgninger.

Kvittering
Når du har sendt ansøgningen, vil du få tilsendt en kvittering til din e-mailadresse.

Ansøgningsforløb
Alle ansøgere vil modtage et bevillings- eller afslagsbrev pr. e-mail, når fonden har færdigbehandlet ansøgningen.

Behandlingstiden for en ansøgning kan i gennemsnit være et par måneder.

Hvis du har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte fonden på e-mail khfond@khf.dk eller på tlf. 45 87 07 11 mellem kl. 9-11. Det er også muligt at skrive til fonden inde i ansøgningssystemet under ”Min side”.

Personoplysninger
Fondens behandling af personoplysninger er underlagt persondataloven. Ansøger skal give samtykke til, at personoplysningerne registreres elektronisk og offentliggøres ved eventuel tildeling.

Fonden videregiver ikke personoplysninger til tredjepart. Dog har fonden indberetningspligt over for SKAT, ligesom gældende lovgivning kan kræve videregivelse til myndigheder.

GettyImages 1141509628
GettyImages 1137929235